Ющенко вважає, що ситуація з "Українською правдою" – удар по іміджу влади

П'ятниця, 14 травня 2004, 16:06
Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко занепокоєний ситуацією навколо інтернет-видання "Українська правда".

Про це в п’ятницю повідомляє прес-служба "Нашої України".

Ющенко висловив занепокоєння ситуацією навколо популярного інтернет-видання "Українська правда", роботу якого намагаються припинити, йдеться у повідомленні.

Лідер "Нашої України" назвав "дивними" вимоги "в процесі досудової підготовки накласти арешт на майно та грошові вклади, які належать відповідачу і знаходяться в нього або в інших осіб".

Ющенко також відзначив, що Інтернет в цілому і "Українська правда" зокрема "залишалися острівками свободи слова у зачищеному владою інформаційному просторі".

Ющенко також підкреслив, що це інтернет-видання "завжди надає площі для вираження своєї точки зору як представникам влади, так і опозиції, критикує обидві сторони, є об’єктивним ЗМІ, і саме завдяки цьому має велику популярність серед користувачів Інтернету".

"Подібні репресивні дії напередодні виборів, нагнітання напруги навколо авторитетного інернет-проекту, пов’язаного з іменем загиблого журналіста Георгія Гонгадзе, не покращить імідж української влади, які і без цього в Україні і далеко за її межами має репутацію душителя свободи слова", – наголосив Ющенко.

Читайте також:

Кризові менеджери Медведчука оголосили війну "Українській правді"

"Собор" у підтримку "Української правди" пікетуватиме суд. СПУ віддасть техніку

Порошенко: позов проти "Української правди" – підтвердження "попрання" свободи слова в Україні


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування