Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нові звинувачення Тимошенко – шизофренічна маячня з Банкової. Скоро її звинуватять в отруєнні Кличка

Вівторок, 18 травня 2004, 20:08
Звинувачення на адресу Юлії Тимошенко в погрозах та вимаганні збирати компромат на Кучму, висловлені її помічником Боровком, є провокацією, розробленою адміністрацією президента.

Про це йдеться в заяві партії "Батьківщина", поширеній у вівторок.

"Після того, як влітку 2002 року генеральний прокурор Святослав Піскун відкрив кримінальну справу щодо Юлії Тимошенко за фактом "ухилення від призову в армію" (в прокуратурі так поспішали, що не встигли навіть перевірити зміст інкримінованих статей), були сподівання, що влада та каральні структури ретельніше готуватимуться до провокацій щодо нашого лідера", - говориться в заяві.

"Однак, як показують події сьогоднішнього дня, влада не здатна вчитися навіть на власних помилках. Чергові одкровення так званого "помічника" Юлії Володимирівни про "страшні злодійства" опозиції, оприлюднені 18 травня, перебувають скоріше в царині психіатрії, а не політики чи мас-медіа", - зазначається в ній.

За словами "Батьківщини", цілком зрозуміло, що "ця дурна та дилетантська" провокація була "поспіхом розроблена стратегами адміністрації президента та силових структур після того, як суд в США скасував абсолютно всі звинувачення щодо Юлії Тимошенко і фактично визнав, що кампанія репресій щодо Тимошенко, її родини, близьких та родичів була виключно політичною і замовною".

Оприлюднення ж "чергових міфів щодо протиправних діянь Юлії Тимошенко" свідчить лише про одне: "в адміністрації президента працюють брехуни та дилетанти, що не в змозі організувати навіть пристойну провокацію", - сказано в заяві.

Партія "Батьківщина" наголошує, що не може дозволити собі "опуститися до коментування шизофренічної маячні, виготовленої нашвидкуруч на вулиці Банковій".

Партія "Батьківщина" заявляє, що готова до провокацій з боку влади, і попереджає засоби масової інформації про те, що найближчим часом можуть з’явитися нові дані про участь Юлії Тимошенко в підпалі складів озброєння в Запорізькій області, організації авіакатастрофи в Китаї (яка трапилася сьогодні – 18.05.04) та отруєнні Володимира Кличка перед його боєм з Ламоном Брюстером.

"Не виключаються й інші "правдиві історії". Тому просимо вас: будьте пильними!", - говориться в заяві


Читайте також:

Помічника Тимошенко змушували збирати компромат на Кучму і відкривати на нього рахунки?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування