Тимошенко вимагає порушити кримінальну справу проти керівництва 1+1

Четвер, 20 травня 2004, 13:25
За скаргою Юлії Тимошенко прокуратурою міста Києва скасована постанова про відмову в порушенні кримінальної справи проти генерального директора "Студії "1+1" Володимира Оселедчика.

Про це в четвер повідомила прес-служба партії "Батьківщина".

Матеріали, щодо справи суд вирішив направити на додаткову перевірку.

Як повідомлялось раніше, Юлія Тимошенко звернулась до прокуратури щодо порушення кримінальної справи проти гендиректора "Студії 1+1" Оселедчика за невиконання судового рішення на її користь. Однак, прокуратурою Печерського району Києва було відмовлено в порушенні кримінальної справи.

У свою чергу прокуратура міста Києва визнала, що рішення про відмову в порушенні справи проти службових осіб "Студії 1+1" було прийнято передчасно без належного вивчення та перевірки всіх обставин та фактів у цій справі.

Керівництво "Студії 1+1" умисно ухиляється від виконання судових рішень на користь Юлії Тимошенко, за що має понести кримінальну відповідальність, оскільки такі дії підпадають під ознаки злочину.

Юлія Тимошенко намагається отримати ефір на каналі "1+1" для спростування відомостей, до чого "1+1" зобов'язав Оболонський суд Києва. Ідеться про заяви стосовно Тимошенко, які зробила в 2002 році в ефірі "1+1" Наталія Вітренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування