Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога вважає Різака "політичним трупом"

П'ятниця, 21 травня 2004, 16:13
Народний депутат Віктор Балога вважає, що закарпатському губернатору Івану Різаку слід було б подати у відставку.

Так Балога прокоментував заяви закарпатського губернатора газеті "2000", повідомила прес-служба "Нашої України"

"Після того, як Верховна Рада проголосувала Постанову, в якій серед іншого президенту було рекомендовано зняти з посади закарпатського губернатора, Іван Різак, якби себе поважав, - подав би у відставку не чекаючи, поки висохнуть на Постанові чорнила підпису Литвина, і не ставив би Кучму у незручне становище", - сказав Балога.

"Сьогодні Іван Різак фактично став політичним трупом. Кучма тепер просто вичікує час і шукає формальний привід для його відставки, і про це дуже добре відомо київському покровителю Різака – главі адміністрації президента Медведчуку", - вважає народний депутат.

За його словами, "Різакові вже втрачати нічого, тому його і використовують в якості ретранслятора брудних байок, які насправді не мають під собою правдивого підґрунтя".

"Прикро, що державний чиновник найвищого рангу, керівник цілого регіону настільки себе не поважає, що перетворився на штатного блазня", - наголосив Балога.

Також він вважає, що "нічого втрачати і головному редакторові газети "2000" Кичигину, який є громадянином Канади і якого не цікавить майбутнє України та її народу. Він просто використовує ситуацію для власного збагачення".

Читайте також:

Різак: Причина Мукачевого – "політичне побиття", що улаштували Ющенко і Балога в 2000 СДПУ(о)

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування