Опозиційного журналіста в Мукачевому поклали на асфальт і підклали вибухівку

Субота, 22 травня 2004, 14:05
У Мукачевому за підозрою у зберіганні вибухівки заарештовано представника коаліції громадських організацій України "Свобода вибору", яка відслідковувала чесність виборів мера міста.

Про це повідомляє прес-служба регіонального штабу "Нашої України".

За її повідомленням, у суботу Костянтин Сидоренко, який як журналіст відслідковує події в Мукачеві, був запрошений до Мукачівського міськвідділу міліції.

Мета запрошення – вручення йому відеокамери та фотоапарату, які кілька днів тому були викрадені у нього.

"Проте, дорогою правоохоронці затримали Сидоренка, силою заваливши його на асфальт. Невідомо звідки поруч із Сидоренком раптово з’явився поліетиленовий пакет, в якому міліціонери випадково виявили три вибухові пристрої", - повідомляє прес-служба.

"Наразі Костянтин Сидоренко заарештований. Правоохоронці підозрюють його в зберіганні вибухівки та у підготовці майбутніх можливих вибухів", - скзано в повідомленні.

Сам Костянтин Сидоренко відкидає будь-які звинувачення, оскільки до правоохоронців він йшов, не маючи в руках жодного пакету.

Інформагентство "Гаряча лінія" лінія повідомляє, що Сидоренко знімав на відео розгром наметового містечка та арешти активістів кампанії "ПОРА" біля Закарпатської облдержадмінстрації, мітинг представників опозиції в Ужгороді 21 травня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування