Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Гонгадзе вважає, що Васильєв не розслідує смерть журналіста

Субота, 22 травня 2004, 21:01
Мати й дружина журналіста Георгія Гонгадзе висловлюють здивування бездіяльністю генпрокуратури та відсутністю результатів розслідування його загибелі.

"Я маю страшенну муку як людина, як мама, як християнка, тому що навіть вороги в Ізраїлі й Палестині міняються тілами померлих і ховають. А мені наша влада не дає можливості поховати", - сказала мати Георгія Леся Гонгадзе в коментарі 5-му каналу 21 травня в день народження її сина.

"Не дають тому, що у мене немає 100%-ого результату експертизи, що це належить моєму сину. А мені не байдуже, кого я маю поховати коло своїх батьків, і коло кого мене мають потім полишити", - сказала вона.

"Там Васильєв новий генеральний прокурор сказав, що хоче почати все з чистого, нового листа. І кожний генеральний прокурор про це нині говорить. І мені абсолютно байдуже, що вони говорять. Мені треба взяти експертизи з того волосся, яке я надала, і тих решток, які є в київському морзі. А решта мене нічого не цікавить. Я не політик. Я – мама", - наголосила вона.

В той же час дружина Георгія Гонгадзе Мирослава в коментарі Українській службі Бі-Бі-Сі
висловила здивування тим, що кожен новий генеральний прокурор заперечує дії і наробки попереднього.

"Розслідування не йде. Тобто я, від моменту призначення генеральним прокурором України Геннадія Васильєва, практично не маю жодної інформації про хід розслідування. Почула із засобів масової інформації, що генеральний прокурор починає розслідування з чистого листа, - і мені це абсолютно незрозуміло", - сказала вона.

"Я не розумію, чому кожен новий генеральний прокурор повинен заперечувати дії і наробки попереднього. Для мене це – однозначно бажання закрити справу, замовчати справу, бажання протягнути це до того моменту, коли і суспільство, і ми всі просто втомимося й забудемо про цю проблему", - зазначила Мирослава.

"Я думаю, що ці надії влади є примарні, принаймні – щодо мене", -додала вона.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування