Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Холода закінчуються повноваження, і Кучму просять визначитися з його роботою

Понеділок, 24 травня 2004, 14:08
Комітет Верховної Ради зі свободи слова звернувся до президента Леоніда Кучми з листом, в якому просить визначитись до 10 червня 2004 щодо перебування Бориса Холода на посаді голови Нацради з телебачення і радіомовлення.

Про це в понеділок повідомила прес-служба комітету.

Як зазначено у листі, на адресу комітету вже сьогодні надходять звернення керівників телерадіоорганізацій, фахівців телерадіомовної галузі, у яких висловлюється "стурбованість можливим виникненням правових колізій та неузгодженостей оскільки 9 червня 2004 року закінчується термін повноважень Холода".

Стурбованість пояснюється тим, що "вітчизняна практика знає чимало прикладів визнання у судовому порядку незаконними актів підприємств, установ та організацій, підписаних їхніми колишніми керівниками, які на час підписання таких документів вже не мали відповідних повноважень".

Як зазначено у листі, "підписання головою Нацради, строк повноважень якого на посаді вичерпався, ліцензій на право використання каналів мовлення, рішень Нацради та інших документів зробить їх неправомірними".

На думку комітету Томенка, це може мати, без перебільшення, "згубні наслідки для вітчизняного телерадіопростору".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...