Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Помер ужгородський ректор. "Наша Україна" нагадує, що перед цим його пресингувало СДПУ(о)

Понеділок, 24 травня 2004, 15:15
24 травня раптово пішов з життя Володимир Сливка, ректор Ужгородського національного університету, професор, депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань освіти.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Смерть настала внаслідок багаточисельних ножових порізів рук, черевини та ножового проникнення у серце. Офіційна прокурорська версія – самогубство", - ідеться у повідомленні.

Прес-служба "Нашої України" нагадує, що останнім часом проти Володимира Сливки "велась активна медійна атака проесдеківських ЗМІ".

"Сам Сливка не раз звертав увагу своїх близьких та друзів на тиск, який чиниться на нього з боку обласної влади. Все робилось для того, щоб усунути з посади відносно незалежного від обласної влади ректора і всадити в крісло рідного брата губернатора Закарпаття, голови обласного осередку СДПУ(о) Івана Різака Василя", - зазначає прес-служба.

"Нещодавно медведчуківці спробували усунути непокірного ректора на загальних зборах ректорату. Проте, того разу їм цього не вдалось зробити. А минулої п’ятниці народний депутатат України, член фракції СДПУ(о) Іштван Гайдош тривалий час пресингував ректора Сливку", - ідеться у повідомленні "Нашої України".

Прес-служба зазначає, що Володимира Сливку на Закарпатті вважали "совістю Срібної Землі".



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування