Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єльцов продав "Україну кримінальну". Заступнику голови СБУ?

Понеділок, 24 травня 2004, 15:20
Екс-власник і редактор сайту "Україна кримінальна" Олег Єльцов сьогодні офіційно підтвердив факт продажу сайту.

Про це він повідомив кореспонденту "Телекритики".

Розмови про продаж "України кримінальної"* велися останні два місяці. Крім того, в "України кримінальної" був конфлікт з есдеками після публікації матеріалу "Україна кланова".

Причиною продажу сайту Єльцов назвав труднощі, пов'язані з його підтримкою. "Справа не в тому, то я злякався, - сказав "Телекритиці" Єльцов. - Я вважаю, що це нормально і здорово: я трудився, мою роботу оцінили і купили продукт. Не мене купили. Мені ніхто нічого не забороняв робити".

Правда, Єльцов заперечує, що покупцями сайту стали структури, близькі до СДПУ(о), і навіть стверджує, що ніколи з ними ніяких переговорів не вів.

З приводу скандалу з есдеками Єльцов підтвердив, що у зв'язку з публікацією вищеназваної статті від нього вимагали надрукувати спростування. Після чого вийшла замітка Єльцова під назвою "СДПУ(о) - це не клан, а партія". На цьому конфлікт було вичерпано, каже Єльцов, але, з'явилися звинувачення на його адресу щодо співпраці з есдеками.

Це - марення, стверджує Єльцов, а на запитання, чи має новий власник сайту відношення до якихось політичних сил, він не відповів. Зазначивши тільки, що при продажу йому обіцяли, що сайт використовуватимуть як засіб масової інформації.

"Сайт існує, - сказав він, і колишня генеральна лінія, на мою думку, зберігається. Для чого новому власнику потрібно через сайт вирішувати свої питання, я можу лише губитися в здогадках".

За непідтвердженими припущеннями деяких експертів, відношення до сайту, який і раніше було помічено в співпраці зі спецслужбами, має екс-депутат, член фракції СДПУ(о), новий перший заступник голови СБУ Володимир Сацюк.

Єльцов, на життя якого в бутність його редактором "України кримінальної" було скоєно замах двічі, каже, що має намір і далі займатися журналістикою, створити новий сайт – поки що у сфері туризму і подорожей, - якщо, звичайно, знайдуться замовники.

До речі, після продажу сайту Єльцов вирушив у подорож по Індії. "По криміналу починати новий проект я поки не хочу, - сказав він. - Це дуже напряжно".

Нагадаємо, що після нападу на журналіста правоохоронними органами було порушено дві кримінальних справи за фактом хуліганства, жоден з цих злочинів не розкритий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
11:05
Іспанія відправить в Україну ракети до Patriot замість самої системи ППО – ЗМІ
11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: підозрюваним допомагали тікати двоє військових
10:58
фотоЗа хабарі робили довідки про інвалідність: ДБР викрило групу медиків на Львівщині
10:52
Сольський досі міністр і після виходу на волю зможе повернутися до роботи - адвокат
10:40
"Укрзалізниця" відновила регулярний рух поїздів на Харківщині
10:30
У Харкові двоє ремонтників коригували атаки РФ по позиціях мисливців за "Шахедами"
10:29
Виросли на війні: скільки PepsiCo, Phillip Morris та інші заробили в Росії у 2023
10:25
Anglo American відхилила пропозицію з поглинання від гірничодобувного гіганта BHP як значно недооцінену
Усі новини...