Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівські "трудовики" висувають Тігіпка в президенти

Вівторок, 25 травня 2004, 10:30
Львівський осередок "Трудової України" пропонує висунути лідера партії та голову Нацбанку Сергія Тигіпка кандидатом у президенти України.

Про відповідну ініціативу повідомляє львівське видання "Поступ".

У понеділок ЛОО "Трудова Україна" першою з усіх осередків партії виступила зі зверненням, де говориться, що Сергій Тигіпко "усією своєю діяльністю довів відданість ідеалам правди, демократії, свободи та незалежності".

"Ми переконані, що лідер нашої партії має повне право запропонувати громадянам України своє бачення розвитку Української держави. Саме тому ми вважаємо обов`язковою його участь у боротьбі за пост президента України", - йдеться у зверненні.

Керівництво ЛОО "Трудова Україна" звернулося до всіх колег-однопартійців з інших регіонів підтримати ініціативу галичан і висунути на майбутньому партійному з`їзді голову Нацбанку кандидатом в президенти.

У коментарі "Поступу" заступник голови правління Львівської "Трудової України" Володимир Клюс виловив впевненість, що інші партійні осередки так само виступлять за балотування Тигіпка в президенти, оскільки "яка партія не хоче, щоб її лідер очолив державу".

На запитання, чим "трудовиків" не влаштовує офіційно єдиний кандидат від влади - прем’єр Янукович, Клюс зазначив, що в Януковича за плечима дві судимості, а також, що їм не подобаються методи його роботи. "Ми не хочемо, щоб Львів чи Україна перетворилася на губернію "Донецьку", - додав Клюс.

В той же час, львівські "трудовики" заявляють, що наразі свої дії вони не узгоджували з лідером партії.

Як відомо, Тигіпко досі не давав чіткої відповіді, чи йтиме він на вибори президента самостійно. В той же час "Трудова Україна" не підписала документ більшості, яким пропонувався як єдиний кандидат у президенти від влади Віктор Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування