Ющенко і Мороз уклали мирову угоду

Вівторок, 25 травня 2004, 12:46
Політради "Нашої України" і Соцпартії домовилися про непротидію і координацію рішень при ухваленні політичної реформи у Верховній Раді.

Про це в понеділок "Українським новинам" після прес-конференції в Чернігові повідомив лідер СПУ Олександр Мороз.

"Ми зійшлися на тому, щоб не підставляти один одному ногу, я сподіваюся, що це буде враховано і реалізовано", - сказав він.

За його словами, не загублено надію переконати "Нашу Україну" голосувати по тому законопроекту політреформи, який запропонував Мороз, а також можливість розгляду інших варіантів, пропонованих "Нашою Україною".

Мороз додав, що лідери домовилися про спільне засідання фракцій, а також про відвідування лідером "Нашої України" Віктором Ющенком засідання фракції СПУ, а Морозом – засідання фракції "Нашої України".

"Момент дуже важливий, і нам треба зробити дуже відповідальні кроки", - сказав він. Мороз уточнив, що відносини двох фракцій зараз відкривають шляхи для співробітництва.

Як повідомлялося, минулого тижня в середу президент Леонід Кучма закликав Верховну Раду почати розгляд двох проектів політичної реформи, що були схвалені Конституційним Судом і ще не були розглянуті в парламенті – 4180 і 3207-1.

8 квітня Верховна Рада не змогла ухвалити в цілому законопроект про внесення змін до Конституції №4105, запропонований більшістю Верховної Рада і комуністами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...