Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналіста в Мукачевому посадили на 5 діб. І вимагають визнати, що він хотів кинути у натовп гранату?

Вівторок, 25 травня 2004, 14:31
Журналіста інтернет-сайту "Гаряча ліня" Костянтина Сидоренка, затриманого за підозрою в зберіганні вибухівки, засудили до 5 діб адмінарешту за непокору працівникам міліції.

Таке рішення ухвалив у вівторок Мукачівський міський районний суд, повідомили кореспонденту Інституту масової інформації в Мукачевому.

Враховуючи, що Сидоренка затримали в суботу, на волю він має вийти вже у четвер. Як сказав після засідання сам затриманий, на суді він повідомив, що опору працівникам МВС не чинив. Працівник правоохоронних органів, який був присутній, заявив, що це неправда. Продовження дискусії не відбулося, оскільки суддя одразу виніс рішення.

До справи не долучили відеозйомку затримання, проте свідки події стверджують, що така велася. Про її наявність також повідомила ІМІ представник редакції інтернет-сайту "Гаряча лінія" Анастасія Безверха.

Крім того, за даними кореспондента ІМІ, з"явилась неофіційна інформація, що Сидоренка змушують визнати, немов він купив у місцевого мешканця гранати з метою кинути їх на мітингу і саме для цього його дотепер тримають під вартою.

ІМІ відзначає, що затриманого журналіста доставили до приміщення міськрайонного суду о 08.30 ранку. О дев'ятій годині його завели до кімнати, де знаходився суддя Феєр, призначений розглядати справу.

Як повідомив кореспондент ІМІ, його, незважаючи на пред"явлення посвідчення журналіста, до кімнати, де відбувався розгляд справи, не допустили. Працівники суду аргументували це тим, що дане приміщення є нарадчою кімнатою і стороннім заборонено туди входити. "Суд" тривав не більше 2-ох хвилин. Засідання відбувалось без присутності адвоката, оскільки затриманому так і не дали можливість з ним зв'язатися.

Читайте також:

На Закарпатті тривають арешти активістів акції ПОРА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...