Правоохоронці наполягають на самогубстві ректора в Ужгороді, якого пресувала СДПУ(о)

Вівторок, 25 травня 2004, 18:15
Ознак насильницької смерті ректора Ужгородського університету не встановлено, повідомляють правоохоронні органи Закарпатської області.

Про це повідомляє у вівторок УНІАН

Правоохоронні органи Закарпатської області вживають усіх заходів для встановлення мотивів самогубства ректора Ужгородського національного університету Володимира Сливки, оскільки, за попередніми даними, ознак насильницької смерті правоохоронцями не встановлено.

Як розповів начальник Управління карного розшуку МВС України в Закарпатській області Володимир Шелепець, Сливку 24 травня у робочому кабінеті власного будинку було знайдено з ножем у серці та перерізаними венами на руках і ногах.

Близько 11.00 каретою "швидкої допомоги" Сливка був доставлений в реанімацію обласної клінічної лікарні, де він невдовзі помер.

Як повідомили у прокуратурі Закарпатської області, слідчо-оперативні групи прокуратури, УМВС та УСБУ, які виїхали на місце події, встановили, що смерть ректора наступила внаслідок заподіяння собі ножового поранення грудної клітки зліва з пошкодженням лівої легені та м`яза серця, які супроводжувалися масивною внутрішньою і зовнішньою кровотечею.

Водночас, як розповіли працівники університету, Сливка "був людиною спокійною, врівноваженою і навряд чи міг покінчити життя самогубством". Як також розповіли в університеті, о 8:30 24 травня Сливка знаходився на роботі і вичитував останнє число студентської газети разом з редактором цієї газети.

Після цього він пішов додому, щоб повернутися по обіді і провести нараду з працівниками університету. Джерела серед працівників університету, близьких до Сливки, розповіли, що, за їх відомостями, пораненого ректора знайшла його дружина, він лежав напівроздягнений у ванні без води. Дружина повезла ректора до лікарні, але він помер по дорозі.

Посаду ректора Ужгородського національного університету Володимир Сливка обіймав протягом 16-ти років. Сьогодні о 14.00 в Ужгороді у приміщенні економічного факультету відбулася жалобна панахида.

Читайте також:

Помер ужгородський ректор. "Наша Україна" нагадує, що перед цим його пресингувало СДПУ(о)

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування