Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЗМИРИВСЯ, ЩО МОРОЗ CАМ ПІДЕ НА ВИБОРИ?

Вівторок, 25 травня 2004, 18:24
Віктор Ющенко заявляє, що розроблено проект угоди між "Нашою Україною" і Соцпартією щодо співпраці під час виборів президента.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України".

Ющенко підтвердив, що минулої п’ятниці, 21 травня, відбулися переговори між "Нашою Україною" та СПУ на рівні політрад двох політичних сил.

Лідер "Нашої України" відзначив важливість такої зустрічі, яка відбулася на високому рівні лідерів політичних сил. "Вже розроблено проект угоди між "Нашою Україною" та СПУ, в якому будуть виписані умови співпраці між двома політичними силами під час виборчої кампанії. "Наша Україна" розгляне його наступного тижня на засіданні Політради", - повідомив Ющенко.

"До кінця травня потрібно завершити переговори між двома політичними силами з цього питання, щоб в червні вийти на спільні рішення щодо узгодження дій під час виборчої кампанії", - сказав він.

"Попри те, що наші політичні сили мають різні погляди щодо участі у виборах, і "Наша Україна", і СПУ виступають за те, щоб вибори були демократичними, прозорими, із забезпеченням рівного доступу до ЗМІ всіх кандидатів, без використання "чорних" виборчих технологій, без фальсифікацій результатів волевиявлення," – сказав Ющенко.

Лідер "Нашої України" позитивно відзначив той факт, що нарешті втілилася в життя неодноразово озвучена ним пропозиція про участь Мороза в засіданні Політради "Нашої України" та участь лідера "Нашої України" у засіданні Політради СПУ.

За словами Ющенка, найближчими тижнями відбудеться спільне засідання двох фракцій Верховної Ради, а також відбудуться окремі засідання депутатів "Нашої України" та СПУ за участю обох керівників фракцій.

Коментуючи питання політичної реформи, Ющенко підкреслив, що очолювана ним політична сила завжди розглядала реформу політичного устрою як необхідну складову зміни нинішньої системи влади, а наявність власного законопроекту конституційних змін свідчить про щирість цих намірів.

Ющенко також повідомив, що цей законопроект надали для ознайомлення політичним партнерам блоку, які позитивно оцінили цей документ. "Наша Україна" готова підтримати проект конституційних змін, який забезпечуватиме демократизацію суспільства, посилить місцеве самоврядування, забезпечить верховенство права", - наголосив Віктор Ющенко.

Читайте також:

Ющенко і Мороз уклали мирову угоду


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування