Тимошенко попереджає Ющенка й Мороза, що вона не гірше їх

Вівторок, 25 травня 2004, 20:28
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко братиме самостійно участь у виборах президента, якщо від створення коаліції з нею відмовляться Віктор Ющенко і Олександр Мороз.

"Якщо такі чоловіки як Віктор Ющенко і Олександр Мороз відмовляться від коаліції зі мною і, незважаючи на всі мої, навіть іноді наполегливі, побажання таку коаліцію зробити, то можете не сумніватися, що наша команда буде досить сильно виглядати на президентських виборах", - сказала Тимошенко в ефірі програми "Післязавтра" каналі "Інтер".

Тимошенко запевнила, що регіональні осередки БЮТ готові включитися в передвиборчу боротьбу саме за таким сценарієм в будь-який момент, цитує "Післязавтра" медіа-центр "Кандидат".

Також Тимошенко переконана, що була б не найгіршим президентом. Тимошенко каже, що Віктор Ющенко та Олександр Мороз досі не підписали коаліційної угоди, чого вона так прагне.

Сам Мороз повідомив "Кандидату", що не здивувався цій заяві, адже Тимошенко давно виношувала ідею йти на вибори самостійно, переконаний він.

А сам проект угоди йому передав Віктор Ющенко, а не Юлія Тимошенко, на відміну від її слів.

"Відносно змісту цієї угоди, то мене не цікавлять ті умови, які там записані, бо там йдеться про розподіл повноважень і все інше. Я завжди ставив запитання таке: де гарантії того, що в такий спосіб удасться виграти вибори, ніяких гарантій нема. Вона теж прекрасно це розуміє", - сказав Мороз.

За його словами, "вихід тільки один - зміна системи влади, голосування за зміни до Конституції".

"Тоді можна багато про що домовлятися, бо тоді є шанс, а так те, що і вона робить зараз, це теж підштовхування до варіанту, який без варіантів. Тобто, представник нинішньої влади, йому намалюють ще потрібні голоси, і все на тому закінчиться", - сказав Мороз.

Представник СПУ Юрій Луценко повідомив, що остання зустріч минулого тижня - політвиконкому СПУ та політради "Нашої України" також ні до чого не призвела. Тому, припускає народний депутат, соціалісти у президентських виборах братимуть участь самостійно, і, очевидно, кандидатом буде Олександр Мороз.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ЗМИРИВСЯ, ЩО МОРОЗ CАМ ПІДЕ НА ВИБОРИ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News