Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У кабінеті прокурора знайшли прослушку

Середа, 26 травня 2004, 12:46
В кабінеті прокурора Шевченківського району міста Києва було знайдено підслуховуючий пристрій, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

14 травня під час ремонту факсу, було знайдено невідомий пристій, вмонтований у електричний подовжувач, ідеться у повідомленні.

"Пристій відразу направили на експертизу до Київського НДІ судових експертиз. За висновками експерта інституту, знайдений механізм є радіоелектронним пристроєм, який застосовується для передачі акустичної інформації на відстань за допомогою радіохвиль", - зазначає прес-служба.

За фактом незаконного використання радіоелектронного обладнання для негласного отримання інформації у службовому кабінеті прокурора Шевченківського району порушено кримінальну справу. Розслідування веде прокуратура міста Києва.

Прес-служба Генпрокуратури також повідомляє про порушення кримінальної справи відносно працівника податкової інспекції та співробітника Служби безпеки України за отримання хабара у великому розмірі.

Розслідуванням справи встановлено, що двоє працівників цих органів за попередньою змовою з групою інших людей, вимагали 4 тисячі доларів США від громадянина Грузії - за приховування від обліку та подальшої перевірки факту його незаконної підприємницької діяльності.

25 травня під час отримання частини цього хабара у розмірі 1000 гривень податківець та співробітник СБУ були затримані "на гарячому" управлінням внутрішньої безпеки СБУ спільно з ГУБОЗ Києва в результаті проведеної спецоперації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...