Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко та Тимошенко попереджають, що їх хочуть знищити

Середа, 26 травня 2004, 14:46
Блок "Наша Україна" та блок Юлії Тимошенко заявляють про загрозу встановлення фашистського режиму в Україні.

Про це йдеться у спільній заяві блоків, поширеній у середу.

"Небезпека встановлення фашистського режиму в сучасній Україні – це не метафора, а реальна загроза. За участі вищого керівництва держави, сьогодні розпочато безпрецедентну кампанію залякування українців. Влада відчуває, що стоїть на порозі загибелі, а тому готова застосувати будь-які засоби і брудні технології, щоб самозберегтися", - говориться у заяві.

В документі відзначається, що вже сьогодні розробляються "ретельні плани зі знищення опозиції та її лідерів".

"Органи правосуддя перетворилися в каральні: відкрито сотні безпідставних справ стосовно народних депутатів, які мають сміливість виступати проти влади; цілеспрямовано знищуються бізнесмени та підприємницькі структури, які симпатизують силам, що протистоять режиму", - зазначено у заяві.

Також відзначається, що телебачення "перетворилося на машину масової дезінформації народу і уже досягло стандартів геббельсівської пропаганди", українські ЗМІ "живуть за темниками", а "журналісти зазнають переслідувань".

"Справи Гонгадзе, Александрова та інші не розкриті через те, що правда невигідна владі", - відзначається в заяві.

Наша Україна та БЮТ наголошують на "тотальній" фальсифікації результатів голосування на місцевих виборах, "зрощенні влади з криміналом", "безпрецедентних каральних акціях проти опозиційних політиків та структур", які стали єдиною "виборчою технологією", яку відпрацьовує влада напередодні президентських виборів.

"Керівники силових структур перетворилися на ручних блазнів влади", а "нормальним, чесним людям в сучасній Україні страшно жити, працювати і навіть думати", - говориться у заяві.

"Наша Україна" та Блок Юлії Тимошенко звертаються до Уповноваженого з прав людини в Україні, правозахисних та громадських організацій з проханням втрутитися, щоб не допустити переслідування людей за політичною ознакою.

"Спільними зусиллями ми не дозволимо реставрувати тоталітаризм в європейській державі - Україні!", - наголошено в заяві, поширеній за підписом Юлії Тимошенко та Віктора Ющенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування