"Наша Україна" відмежовується від "підробок під Ющенка"

Середа, 26 травня 2004, 16:10
"Наша Україна" відмежовується від акцій екстремістських політичних сил, під час яких згадувалося ім'я лідера блоку Віктора Ющенка.

Про це йдеться в заяві прес-служби "Нашої України", поширеній у середу.

"Наша Україна" відзначає, що протягом останнього місяця почастішали випадки використання прізвища лідера блоку Віктора Ющенка екстремістськими політичними силами під час проведення ними акцій, які "несумісні з ідеологією, яку сповідує "Наша Україна".

"Влада організовує заходи маргінальних радикально-екстремістських угруповань, озброєних символікою Блоку Ющенка для створення потрібної "картинки", яка потім тиражується засобами масової інформації. Таким чином ім’я лідера "Нашої України" намагаються пов’язати із силами й діями, до яких блок і Віктор Ющенко не мають ніякого відношення", - говориться в заяві.

Прес-служба наголошує, що всі заходи, які проводить блок Віктора Ющенка, анонсуються на офіційному сайті www.razom.org.ua. Також на сайті подається інформація про підтримку Блоком Ющенка заходів, організованих іншими політичними силами.

"Незабаром розпочнеться президентська кампанія, а, відтак, значно зросте кількість масових заходів за участю Віктора Ющенка. Сьогодні є всі підстави говорити про те, що влада не відмовиться від своєї заяложеної тактики – підсилати псевдоприхильників на заходи Ющенка й організовувати шабаші, прикриваючись "Нашою Україною", - говориться в заяві.

Прес-служба Блоку Віктора Ющенка закликає колег-журналістів та громадян "остерігатися "політичних підробок" і не робити поспішних висновків", а також обіцяє і надалі надавати вичерпну інформацію про діяльність "Нашої України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...