Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МАРЧУКУ ЗА ВИБУХИ ПІД МЕЛІТОПОЛЕМ ТІЛЬКИ ОГОЛОСЯТЬ ДОГАНУ

Середа, 26 травня 2004, 18:25
Спеціальна комісія Кабінету міністрів України з розслідування вибухів на складах боєприпасів у Запорізькій області пропонує Раді національної безпеки й оборони ухвалити рішення про звільнення від займаних посад начальника Генштабу Збройних сил Олександра Затинайка, головнокомандуючого Сухопутних військ Петра Шуляка за серйозні недоліки в роботі, а також оголосити догану міністру оборони Євгену Марчуку.

Як повідомив голова спецкомісії, прем'єр-міністр України Віктор Янукович у середу на засіданні РНБО в Києві, комісія пропонує попередити міністра оборони про персональну відповідальність за забезпечення вибухопожежобезпеки арсеналів, баз і складів озброєння.

Спецкомісія також пропонує попередити про неповну службову відповідність першого заступника міністра оборони Олександра Олійника.

Комісія пропонує оголосити догану командуючому військами Південного оперативного командування Григорію Педченку.

Крім того, спецкомісія запропонувала зобов'язати міністра оборони накласти дисциплінарні стягнення і звільнити з посад "посадових осіб, бездіяльність яких привела до надзвичайної події з важкими наслідками", - сказав Янукович.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування