"Євробачення-2005" під патронатом Кучми. Президента?

Четвер, 27 травня 2004, 10:51
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про проведення пісенного конкурсу "Євробачення - 2005".

Кучма взяв під свій патронат проведення пісенного конкурсу "Євробачення - 2005", повідомила в середу прес-служба президента.

Документ видано з метою забезпечення належної організації та проведення в Україні у 2005 році пісенного конкурсу "Євробачення - 2005", йдеться у повідомленні.

Згідно з документом утворено Організаційний комітет з підготовки та проведення пісенного конкурсу "Євробачення - 2005", головою якого призначено прем'єр-міністра України Віктора Януковича.

Цим документом уряду доручено затвердити у двотижневий строк персональний склад Організаційного комітету, а також розробити та затвердити план заходів з підготовки та проведення "Євробачення - 2005".

Згідно з документом Кабмін, Київська міська державна адміністрація мають забезпечити реалізацію зазначеного плану заходів, вирішити в установленому порядку питання щодо фінансування у 2004 році витрат, пов'язаних із підготовкою та проведенням "Євробачення - 2005", та передбачити у проектах бюджетів на 2005 рік відповідні видатки.

Державному комітету з телебачення і радіомовлення України доручено організувати широке висвітлення у засобах масової інформації заходів з підготовки та проведення пісенного конкурсу "Євробачення - 2005".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування