Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: Самбур і Воротнік – руки Медведчука і Васильєва

Четвер, 27 травня 2004, 13:22
Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко заявив, що судові позови на засоби масової інформації, які подають Марія Самбур та Валерій Воротнік, мають на меті дестабілізувати нормальну роботу видань, постійно тримати їх у напрузі, чинити на них психологічний тиск.

Про це в четвер повідомила прес-служба "Нашої України"

"Позивачі, звичайно ж, прекрасно усвідомлюють, що виграти подібні позови надзвичайно складно. Я сам маю досвід судової тяганини з газетою "2000". Двоє моїх представників постійно задіяні в цій справі, але відповідач знаходить різні приводи не з’являтися в суд, через що процес обіцяє затягнутися на невизначений час," – зауважив народний депутат.

За словами Томенка, дії Самбур та Воротніка наочно демонструють, що таке розрекламований "кризовий менеджмент" у засобах масової інформації.

"Це також свідчить про те, яким є уявлення про свободу слова всієї команди, яку представляють ці особи. Якщо Джангіров та Корчинський є рупором "друзів преси" Медведчука та Васильєва, то тандем Самбур-Воротнік є їхніми руками," – зазначив Томенко.

"З приходом Савенка на Перший національний телеканал зникли прямоефірні дебати політиків. А представники "Центру кризової журналістики" пропонують викинути з прямого ефіру трансляцію засідань Верховної Ради, оскільки народні депутати нібито демонструють низьку правову культуру. Парадокс: програма "Проте", виявляється, має високу культуру, а представники законодавчого органу держави такої культури не мають," – відзначив Томенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...