Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович суддів за геніталії власноруч не підвішував, але з головою облсуду наодинці зустрічався

Четвер, 27 травня 2004, 14:48
Голова Апеляційного суду Донецької області Олександр Кондратьєв відмовився виконати свою обіцянку ознайомити журналістів із постановами президії Донецького обласного суду про закриття кримінальних справ щодо Януковича, дану їм у середу.

26 травня Кондратьєв на зустрічі з журналістами оголосив про те, в архівах немає жодного документа з матеріалів кримінальних справ, в яких свого часу був засуджений нинішній прем’єр-міністр, за винятком двох постанов президії обласного суду, якими вироки в обох кримінальних справах були скасовані, а самі справи – закриті.

При цьому самі постанови показані не були. Але на вимогу журналістів Кондратьєв пообіцяв наступного дня витребувати ці документи з архіву й дати можливість ознайомитися з цими єдиними доказами невинуватості Януковича.

27 травня заступник керівника прес-служби прем’єр-міністра Олександр Тернавський оголосив, що Кондратьєв відмовився надати вказані постанови для ознайомлення. Він їх може показати тільки здалеку й лише тележурналістам, але так, щоби неможливо було прочитати текст.

Під час зустрічі з суддею кореспондент "Української правди" попросив його прокоментувати той уривок з записів Мельниченка, де Янукович обіцяє виконати вказівку Кучми "підвісити на ніч за яйця" суддю Куйбишевського районного суду м. Донецька Олександра Тупицького.

На що голова Апеляційного суду запевнив журналістів, що Янукович ніколи особисто з рядовими суддями не зустрічався й власноручно підвішувати нікого не міг. Зі слів керівника донецького правосуддя, губернатор спілкувався тет-а-тет тільки з самим Кондратьєвим.

Як відомо, на плівках Мельниченка самого Кондратьєва Янукович охарактеризував Кучмі так: "Прєдсєдатєль суда в мене там нєнадьожний, його треба мінять".


Читайте також:

ЗНИКЛИ КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ, ПОРУШЕНІ ПРОТИ ЯНУКОВИЧА

Капкан для Януковича в Європейському суді з прав людини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування