Помер кримінальний авторитет Борис Савлохов

Четвер, 27 травня 2004, 16:03
В середу у виправно-трудовій колонії №76, яка знаходиться в містечку Сокиряни Чернівецької області, від серцевого нападу помер заслужений тренер України з вільної боротьби Борис Савлохов.

Про це в четвер повідомляє інтернет-видання "Чемпіон"

Брат Бориса Савлохова Руслан підтвердив виданню смерть Бориса: "Мені сказали, що він помер від інфаркту".

Борис Савлохов вважався одним із лідерів злочинного угрупування в Києві та був засуджений 16 червня 2000 року до позбавлення волі строком на 7 років. Пізніше Верховний суд України скоротив покарання до 5,5 років, повідомляє інтернет-видання.

Наприкінці минулого року з`явилося повідомлення, із якого випливало, що Борис Савлохов мав вийти на волю достроково.

"Свого часу ходили чутки, що всі "борці" вже зібрали 1 млн. доларів, щоб визволити Савлохова з-за ґрат", - повідомляє інтернет-видання.

Нині в живих із братів Савлохових залишився лише молодший брат – Руслан. Після смерті Теймураза Савлохова та після того як посадили Бориса, він тривалий час переховувався в Осетії.

Руслан Савлохов нині тренує збірну України з вільної боротьби, і в кримінальних справах столиці останнім часом помічений не був. Але на минулорічний чемпіонат світу з вільної боротьби, який проходив у Нью-Йорку, візи посольство США видавати йому відмовилося, зазначає видання.

У 2000 році У Києві був убитий середній з братів Савлохових - Теймураз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування