Кінах теж готовий йти в президенти

Четвер, 27 травня 2004, 19:14
Лідер Партії промисловців і підприємців (ПППУ), президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Анатолій Кінах готовий брати участь у виборах глави держави, якщо його підтримають співгромадяни.

"У випадку підтримки збоку громадян України, я готовий взяти участь у виборах президента України", - заявив він у четвер у Полтаві, повідомляє прес-служба УСПП.

Виступаючи на конференції ділових кіл полтавського регіону, Кінах висловив думку, що "усі здорові суспільно-політичні сили країни повинні зробити все, щоб 2004 рік не перетворився на рік загострення політичної конфронтації і протистояння, а сформував основи для консолідації суспільства й забезпечення умов для подальшого стабільного розвитку економіки".

Він нагадав, що черговий з'їзд ППУ ухвалив рішення про обов'язкову участь партії у виборах президента України в 2004 році.

У четвер Кінах знаходиться з робочою поїздкою в Полтаві. У рамках поїздки він взяв участь у конференції активу регіонального відділення УСПП і обласної організації роботодавців, зустрівся з підприємцями області, викладацьким складом і студентами Полтавського технічного університету, відвідав кілька місцевих підприємств.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News