Ющенко каже, що Бродський травив його "смальцем", однак тепер вони разом

Четвер, 27 травня 2004, 19:19
Віктор Ющенко заявляє, що "Наша Україна" бере на себе відповідальність за Михайла Бродського, якого вони підтримують на довиборах до парламенту за 136 округом Одеської області.

"Кожне слово, кожну обіцянку, яку сьогодні дає Михайло – я і моя політична сила відповідають за це", - сказав Ющенко в Одесі, де він перебуває, щоб підтримати Бродського перед виборами в неділю.

На питання, чому у "Нашої України" не знайшлося свого кандидата на цих виборах, Ющенко сказав, що політична приналежність у даному випадку не принципова.

"На своєму житті бачив багато політичних красенів, які зраджували виборців", - сказав він.

За словами Ющенка, "проблема не у фактурі, зрості" політика, а в "політичних силах, які стоять за ним".

Ющенко сказав, що "Михайло Юрійович (Бродський) не завжди говорив мені компліменти". "Тоді (коли Ющенко очолював уряд) він мені багато смальцю заливав за горло".

Однак зараз, зазначив лідер "Нашої України", інші реалії: "Минув час, інші виклики стоять перед нами". Як відомо, в 2001 Бродський і фракція "Яблуко" голосували за відставку уряду Ющенка.

Ющенко зазначив, що намагається консолідувати політичні сили, "які за одним столом не збиралися з 1917 року". "Я радий, що коло політичних партнерів ширше, ніж раніше".

Ющенко також сказав, що "готовий співпрацювати" з Бродським під час і після виборів президента.

Українська правда, Одеса

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування