Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко став лідером і для "Нової генерації". А Янукович поки у підвішеному стані

П'ятниця, 28 травня 2004, 11:57
З'їзд партії "Трудова Україна" одноголосно ухвалив підтримати рішення партії "Нова генерація" про приєднання до "Трудової України".

За словами лідера "Нової генерації" Юрія Мірошниченка, причиною такого їх рішення були спільність поглядів на шляхи вирішення проблеми, запропонований "Трудовою Україною" партнерський формат стосунків, а також те, що в лавах "Нової генерації" лідер "Трудової України" користується найбільшим ступенем довіри.

"Ми його завжди вважали представником нової генерації, і свідомо прийняли таке рішення", - сказав Мірошниченко на з'їзді "Трудової України".

З'їзд "Нової генерації", який відбувся у травні, рекомендував своїм членам вступати до "Трудової України". За словами Мірошниченка, їх партія нараховує понад 11 тисяч членів.

Тігіпко на з'їзді повідомив, що протягом найближчих трьох місяців лідерам облорганізацій "Нової генерації" запропоновано стати заступниками керівників облорганізацій "Трудової України".

Також представники "Нової генерації" увійшли до керівних органів "Трудової України".

Сам Мірошниченко отримав квиток "Трудової України" під номером 34 589.

На другому етапі чергового з'їзду "Трудової України" планується обговорити текст маніфесту партії, який планується поширити п'ятимільйонним накладом, а також закінчити формування керівні органи партії.

Також на з'їзді було оголошено про вступ до партії міністра економіки і з питань євроінтеграції Миколи Деркача і депутата Ярослава Сухого, який раніше входив у фракцію СДПУ(о).

Під час з'їзду Тігіпко заявив, що питання участі у виборах президента партія розгляне на з'їзді в липні.

За словами Тігіпка, були проведені "досить довгі зустрічі" з нинішнім прем'єр-міністром Віктором Януковичем, який є одним з найбільш імовірних претендентів на посаду глави держави.

"Я можу сказати, що протиріч ми не побачили. Нормальні розмови, досить конструктивні розмови", - сказав він, додавши в той же час, що всі наявні питання обговорити так і не удалося.

Лідер "Трудової України" також відзначив, що партія "недостатньо сьогодні сама підготовлена для того, щоб говорити вже конкретно, остаточно".

Крім того, Тігіпко підкреслив, що позиції партії з приводу поліпшення системи охорони здоров'я, ситуації в сфері освіти, а також з ключових питань, які турбують українське суспільство - зокрема, безробіття, отримання першого робочого місця, охорона праці, соціальний захист працівників – необхідно випрацювати і створити відповідну концепцію.

За його словами, коли буде прийматися рішення про підтримку того або іншого кандидата на президентських виборах, претендент повинен буде підтримати цю концепцію, і тоді партія буде мати повне право висувати цю кандидатуру.

"Виходячи з цієї аргументації, я запропонував не розглядати це питання (питання про висування кандидата на президентських виборах), а розглянути його в липні", - сказав Тігіпко.

"Українська правда", Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування