Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дописує програму і пропонує Морозу бартер

П'ятниця, 28 травня 2004, 15:26
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко каже, що його програма як кандидата в президенти майже готова.

"Що стосується програми, гасла, концепції президентства, часу висунення, форми, як це ми збираємося зробити – ці речі майже опрацьовано", - сказав Ющенко під час презентації свого персонального сайту.

За словами Ющенка, його програму кандидата в президенти "буде представлено, коли буде найбільш вдалий час для цього".

Як відомо, останнім часом почастішала критика Ющенка через відсутність програми дій у разі перемоги на виборах президента.

Говорячи про рішення лідера СПУ Олександра Мороза самостійно брати участь у виборах, Ющенко сказав, що готовий до переговорів.

"Якщо СПУ може чесно підійти до партнерства на виборах президента України з єдиним кандидатом з узгодженою програмою дій, то можна побачити вже сьогодні більш-менш можливу концепцію політичної реформи, яка змістовно відповідає цілям "Нашої України" і багатьох демократичних сил в парламенті", - сказав Ющенко.

Водночас сам Мороз в інтерв'ю Бі-Бі-Сі сказав, що у переговорах із Ющенком стосовно політреформи "багато нюансів ще не зрозуміло і не з’ясовано".

"Ми виходимо з того, що реформу треба проводити. Віктор Ющенко вважає, що це можна робити після виборів. Я вважаю, що це неприпустимо, бо після виборів ніякої реформи не буде", - сказав він.

"Я казав і кажу, що коли до виборів не будуть внесені зміни до Конституції, я змушений буду балотуватися. Бо я бачу, що нікому, крім мене (маю на увазі політикум український) реформа не потрібна. Але вона потрібна суспільству, бо тільки в цьому перспектива України", - додав Мороз.

Лідер СПУ також спрогнозував, що Леонід Кучма буде балотуватися на виборах президента: "Я казав і кажу, що мова йде про те, що президент Кучма висуватиметься на третій термін. Я жодного разу не відмовлявся від цих слів і маю аргументи на користь таких тверджень".

"У мене складається враження, що Леонід Кучма і не хотів, і не дуже хоче конституційних змін. Бо якби він, як кажуть, "йшов із базару", - то він би робив усе для того, щоб реформа відбулася. Бо це до певної міри ситуативна гарантія безпеки і йому особисто. А якщо він хоче залишитися, то він хоче залишити усе".

"Українська правда", Бі-Бі-Сі

Читайте також:

МОРОЗ ІДЕ НА ВИБОРИ, бо від опозиції буде 4 кандидати

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування