Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов обіцяє провести вибори президента за допомогою інтернету

Неділя, 30 травня 2004, 16:04
Голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов обіцяє, що на президентських виборах буде встановлено обладнання для проведення інтернет-конференцій між ЦВК та окружними виборчими комісіями.

Це дозволить оперативно реагувати на проблеми, що виникають на місцях, заявив Ківалов у неділю під час он-лайн інтернет-спілкування з присутніми в одеській територіальній виборчій комісії.

"Вибори в Одесі – це генеральна репетиція виборів президента", - сказав голова ЦВК, коментуючи встановлення нового оснащення.

"Думаю, що до виборів президента такі інтернет-конференції будуть встановлені майже на всіх округах, щоб ми могли оперативно реагувати на всі ті порушення, які виникають на округах, оперативно мати результати голосування, щоб поспілкуватися і дати необхідні консультації", - зазначив він.

В той же час Ківалов висловив припущення, що ЦВК до президентських виборів не встигне створити єдиний реєстр виборців, про що його просила уповноважений з прав людини Ніна Карпачова.

В неділю Ківалов поспілкувався через інтернет-конференції з главами кількох дільничних комісій на виборах у 136 окрузі в Одесі, де відбуваються довибори до парламенту.

"Українська правда", Одеса

Поїздка журналістів на висвітлення виборів у Одесі організована за сприяння Міжнародного фонду "Відродження"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування