Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що плівку проти неї зробили спецслужби. Щоб зламати альянс з Ющенком

Четвер, 10 червня 2004, 00:00
Юлія Тимошенко заперечує заяви Генпрокуратури та свого помічника Володимира Боровка, що вона давала гроші останньому для дачі хабаря суддям.

Про це Тимошенко заявила на терміновому брифінгу під Генпрокуратурою, де перед цим було оголошено про внесення до парламенту подання про притягнення її до кримінальної відповідальності.

"Як можна давати гроші людині, яку вперше бачиш?", - сказала Тимошенко.

Вона визнала, що Боровко був її помічником на громадських засадах, в числі яких можуть бути випадкові люди, а не помічником-державним службовцем, які, за словами Тимошенко, є "перевіреними людьми".

Тимошенко сказала, що вперше побачила Боровка під час тієї зустрічі, відеоплівка з якої була поширена серед журналістів кілька тижнів тому.

Говорячи про зустріч з Боровком, вона пригадала, що на неї "вийшли люди, які повідомили, що у них є інформація про осіб із СБУ, причетних до вбивства Гонгадзе"

За повідомленням Тимошенко, саме це було темою зазнятої зустрічі.

Тимошенко наполягає, що розмова, яку чутно на відеозапису її зустрічі з Боровком, не відповідає дійсності: "Жодного слова, яке я казала, в цьому аудіозапису немає. Аудіозапис був накладений на відеоряд абсолютно окремо, так як це спланували, я думаю, в Службі безпеки України", - сказала Тимошенко.

Тимошенко зазначила, що вся ця історія їй нагадує передачу "Зроби сам". "Вони самі спочатку зробили Боровка. Тобто вони його створили, вони його профінансували і заслали в нашу партію. "Зроби сам" – це повністю весь аудіозапис, який був сфальсифікований", - підкреслила Тимошенко.

Натомість, на думку Тимошенко, влада і силові структури добиваються того, що "вже кожна людина в Україні розуміє, що ці провокації є свідома брудна антиопозиційна робота влади. І як наслідок влада отримає тільки зростання довіри до опозиції в суспільстві".

Лідер БЮТ сказала, що у четвер зранку відбулося засідання політрад "Нашої України" і БЮТ: "Ми майже узгодили свої позиції по спільній участі у виборах президента".

"Я думаю що головна мета всіх цих провокацій – не допустити створення коаліції між блоком,який очолюється Віктором Ющенком і мною. Тобто зараз вони намагаються довести Україні, всьому світові, що Ющенку зі мною неможливо об'єднуватися", - сказала Тимошенко.

"Перше вони намагаються вбити мене і нашу команду. Я думаю що після літа вони будуть так само брудним компроматом намагатися вбити і Ющенка" - додала вона.

Тимошенко також сказала, що її дії не зашкодять появі коаліції для висунення єдиного кандидата в президенти. На питання, що буде робити Тимошенко, якщо це об'єднання не буде створене, вона сказала: "Коаліція буде".

Вона також нагадала журналістам "прикмету": "Якщо прокурор подає подання до парламенту на когось із членів нашої команди, він більше трьох місяців на посаді не залишається".

Як відомо, Тимошенко хочуть позбавити депутатського імунітету в зв'язку із кримінальною справою про начебто дачу хабаря суддям, які мали розглядати питання про звільнення з-під арешту екс-керівників корпорації "ЄЕСУ" Геннадія Тимошенка та Антоніни Болюри.

"Українська правда"

Читайте також:

ДО ПАРЛАМЕНТУ ВНЕСЛИ ПОДАННЯ ПРО ЗНЯТТЯ ІМУНІТЕТУ З ТИМОШЕНКО

Тимошенківці пропонують повісити на Генпрокуратурі дошку, а Васильєву – виграти пістолет


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування