МВС ШУКАЄ, ХТО ЗАМОВИВ МУКАЧІВСЬКИЙ "БЄСПРЄДЄЛ". А ДЖУМЕЛЯ ПОДАВ У ВІДСТАВКУ

Четвер, 10 червня 2004, 14:58
Міністр внутрішніх справ Микола Білоконь заявляє, що його більше цікавить, хто замовив викрадення бюлетенів у Мукачевому, ніж те, хто був затриманий за їх крадіжку.

На брифінгу в четвер Білоконь підтвердив інформацію про затримання людини, підозрюваної в викраденні бюлетенів у Мукачевому, а також повідомив, що ті злочини, що були у провадженні МВС, практично розкриті.

"Дійсно, затриманий громадянин, що дає попередні свідчення про те, що він викрав бюлетені зі ще одним своїм собутильником за винагороду", - сказав міністр.

Він також повідомив, що днів через 10-20 буде остаточно вирішене питання про порушення кримінальної справи. На даний момент міністр підтвердив інформацію про те, що зловмисник відпущений на підписку про невиїзд.

"Мене цікавить питання: хто замовив цей злочин. Ми сподіваємося на те, що слідство буде проведено належним чином, допомагаємо Генпрокуратурі чим можемо", - сказав він.

Говорячи про самого затриманого, Білоконь повідомив: "Ця людина у своїх свідченнях підтверджує, що крадіжку вчинив саме він, вказує місце, де знищили бюлетені. Також, за словами Білоконя, затриманий указує ще на одну людину, однак "її вже нема".

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи з'явився він сам з повинною чи був затриманий співробітниками міліції, Білоконь сказав: "Його затримали під час оперативно-розшукових заходів за здійснення іншого злочину. І коли він був уже в камері, він сказав про те, що дає явку з повинною в злочині з крадіжкою бюлетенів". "Він нам трошки допоміг", - додав Білоконь.

Міністр також повідомив, що сержант патрульно-постової служби Михайло Джумеля подав рапорт про відставку, мотивуючи своє рішення тим, що його не прийняли в Академію внутрішніх справ.

"Йдуть інсинуації з приводу того, що ми не захотіли приймати сержанта Джумелю в академію. Його зняли як абітурієнта, тому що він не вчасно прибув на іспит", - сказав Білоконь, відзначивши, що ще необхідно розібратися, чи написав власноручно Джумеля рапорт чи його змусили.

Міністр підкреслив, що він на Джумелю "не образився, тому що той нічого нового у Верховній Раді не сказав". "Нехай працює, буде добре працювати - ми йому старшину дамо", - сказав Білоконь.

Читайте також:

ВИКРАДАЧА БЮЛЕТЕНІВ У МУКАЧЕВОМУ ВИПУСТИЛИ

"Викрадач бюлетенів" в Мукачевому подав у відставку

МІЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА ЛЮДИНУ, ЩО ВИКРАЛА БЮЛЕТЕНІ В МУКАЧЕВОМУ

Сержант із Мукачевого відтворює події ночі погрому

МУКАЧІВСЬКИЙ СЕРЖАНТ У ПАРЛАМЕНТІ РОЗПОВІВ ЯК ВИКРАЛИ БЮЛЕТЕНІ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...