Тимошенківці пропонують повісити на Генпрокуратурі дошку, а Васильєву – виграти пістолет

Четвер, 10 червня 2004, 16:36
Партія "Батьківщина" в зв'язку із черговим поданням до парламенту про притягнення Юлії Тимошенко до кримінальної відповідальності пропонує присвоїти Генпрокуратурі України ім’я Юлії Тимошенко.

Таку жартівливу реакцію поширила в четвер "Батьківщина".

Як інший варіант партія пропонує назвати Генеральну прокуратуру "ім'ям другого (першого, третього, п’ятого тощо) подання щодо позбавлення Юлії Тимошенко депутатського імунітету".

"Батьківщина" стверджує, що Тимошенко виграла "всі суди та позови щодо захисту честі та гідності, однак реальної компенсації від завданої моральної шкоди з боку цілої плеяди генпрокурорів так і не отримала".

"Окрім того, всі генпрокурори трималися на своїх посадах лише доти, доки в них вистачало сил та наснаги надсилати до парламенту чергові подання щодо Юлії Тимошенко", - сказано в заяві.

Окрім того, партія "Батьківщина" пропонує встановити на будівлі Генпрокуратури меморіальну дошку з датами подань щодо позбавлення Тимошенко депутатського мандата та "датами безславного провалу цих подань".

"Із свого боку партія "Батьківщина" оголошує конкурс серед колишніх, теперішніх та майбутніх генпрокурорів. Той, хто перебуваючи на посаді генерального прокурора, надішле до парламенту найбільше подань щодо Юлії Тимошенко, отримає в подарунок пістолета з гумовими кулями для багаторазової імітації самогубства через втрачену професійну честь", - сказано в заяві.

"Юлія Тимошенко звертається до всіх співробітників Генеральної прокуратури України з проханням не вважати, що сили демократичної опозиції та вона особисто ототожнюють керівництво ГПУ з усім штатом прокуратури", - також стверджується в заяві.

Партія "Батьківщина" заявляє, що "висловлює вдячність керівництву Генпрокуратури за чергові "успіхи" на фронті боротьби з опозицією".

"Бо доки наша партія є головним ворогом для влади, режиму та підконтрольних йому репресивних структур, - ми знаходимося на вірному шляху і не звернемо з нього до повного очищення України від можновладного мотлоху!", - сказано в тексті заяви.

Читайте також:

ДО ПАРЛАМЕНТУ ВНЕСЛИ ПОДАННЯ ПРО ЗНЯТТЯ ІМУНІТЕТУ З ТИМОШЕНКО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News