Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Центр" не розпадеться, незважаючи на тиск?

Четвер, 10 червня 2004, 18:22
Народний депутат, член групи "Центр" Василь Гаврилюк вважає безпідставною інформацію про можливий перехід своїх колег до фракції Народної аграрної партії України або до будь-якої іншої.

"Ходить багато різних чуток, але це питання до сьогоднішнього дня жодного разу не піднімалося і не розглядалося на групі, і між собою депутати його не обговорювали. На зло ворогам цього не відбудеться", - сказав Гаврилюк у четвер у Києві в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи інформацію, що з'явилася, про можливий вихід ряду народних депутатів із групи "Центр" до фракції аграріїв.

Відповідаючи на питання агентства про можливого лідера групи, депутат відзначив, що він буде вирішений, "як тільки з'явиться людина, яка зможе повести за собою і яка буде авторитетною серед нас".

Говорячи про позиції групи щодо голосування законопроекту політичної реформи, Гаврилюк повідомив, що вона буде вироблена тоді, коли "це питання буде стояти на порядку денному".

Про створення групи "Центр" було оголошено в парламенті 22 квітня. До її складу увійшли, зокрема, Олександр Омельченко, Тарас Чорновіл, Сергій Кироянц, Станіслав Косинов, Віктор Тополов, Василь Бартків, Василь Гаврилюк, Володимир Шкляр, Сергій Бондарчук, Сергій Бичків, Валентин Савицький, Віктор Бойко, Орест Климпуш, Олексій Козаченко, Михайло Добкін, Сергій Касьянов.

Зараз група нараховує 17 депутатів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування