Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко каже, що подання проти Тимошенко "шите білими нитками" чоловіками-нелицарями

П'ятниця, 11 червня 2004, 16:35
Подання на Юлію Тимошенко не має жодних перспектив бути підтриманим у Верховній Раді.

Про це заявив Віктор Ющенко в інтерв'ю журналістам, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Лідер "Нашої України" переконаний, що подання не буде проголосоване, бо народні депутати розуміють, що це політичне замовлення. "Починаючи з 8 квітня парламент на політичні замовлення не голосує", - наголосив Ющенко.

Він також підкреслив, що вже третій генпрокурор "шиє білими нитками" чергову справу Юлії Тимошенко. Ющенко звернув увагу на те, що ці подання складаються настільки необґрунтовано й бездоказово, що навіть не доходять до стадії розгляду в парламенті.
"Слухняні прокурори нападають на жінку за наказами чоловіків далеко не лицарської натури", - сказав він, коментуючи ситуацію із поданням на Тимошенко.

Лідер "Нашої України" наголосив, що прокуратура вкотре вже демонструє політику подвійних стандартів. За його словами, вона "бере під козирок" швидше, ніж приходить наказ, коли справа стосується Юлії Тимошенко.

Ющенко також нагадав, що прокуратура продемонструвала повну неспроможність розслідування таких резонансних злочинів, як фальсифікація виборів у Мукачевому, вбивство ректора ужгородського університету Сливки, не кажучи вже про справу Ґонґадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування