Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) перевірить Печерську райадміністрацію, чи це не вандали

П'ятниця, 11 червня 2004, 17:37
Київська організація СДПУ(О) запропонувала Печерській райдержадміністрації Києва відновити Алею слави.

Про це йдеться у листі, направленому КМО СДПУ(О) до Печерської райдержадміністрації, повідомляє прес-служба СДПУ(о).

"Якщо Печерська районна державна адміністрація у місті Києві не має відношення до актів вандалізму по відношенню до новітніх святинь столиці, ми пропонуємо узгодити план дій щодо відновлення закладеної шанованими мешканцями Києва Алеї київської слави", - йдеться у листі.

Як раніше повідомлялося, напередодні Дня Києва об‘єднаними соціал-демократами в Наводницькому парку столиці була закладена Алея київської слави.

Першими у алеї туї посадили відомий громадський і політичний діяч, у минулому київський міський голова Валентин Згурський, видатний футболіст, гравець "Динамо" Київ Олег Блохін, повний кавалер трьох орденів Слави киянин Олександр Свілюков.

Через кілька днів, посаджені ними дерева зникли. У своїй заяві Київська міська організація СДПУ(О) висловила обурення з приводу знищення алеї, назвала це „актом вандалізму”.

9 червня Київська міська організація СДПУ(О) виступила із заявою про те, що пересадивши дерева з Алеї слави, міська влада “спаплюжила важливу громадську ініціативу".

В свою чергу Печерська райдержадміністрація Києва підтвердила викрадення невідомими в ніч з 6 на 7 червня двох з трьох дерев, а в ніч з 8 на 9 червня – останнього третього.

Також Печерська райдержадміністрація висловила прохання Управління з утримання зелених насаджень Печерського району до Печерського районного управління ГУ МВС України в м.Києві відкрити з цього приводу кримінальні справи.

Коментуючи заяву Київської міської організації СДПУ(О), директор комунального підприємства з утримання зелених насаджень Печерського району Павло Коротинський висловив своє здивування звинуваченнями на адресу столичної влади в її причетності до факту зникнення трьох туй у Наводницькому парку.

Читайте також:

Омельченко не причетний до зникнення дерев, які посадила СДПУ(о)

СДПУ(о) неправильно посадила дерева у Києві. Омельченко вирішив їх пересадити

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...