Литвин відмінить ремонтні роботи, щоб не робити злочин?

Понеділок, 14 червня 2004, 18:05
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин відмінить початок ремонтних робіт у сесійній залі парламенту, якщо не буде гарантовано його закінчення до початку наступної сесії парламенту.

"Якщо ми будемо впевнені (що надійде необхідне фінансування для завершення ремонту до осені) то не починатимемо роботу", - сказав Литвин на прес-конференції в понеділок.

За його словами є небезпека, якщо парламент не встигне закінчити ремонт до наступної сесії. "Є великі тривоги і побоювання щоб все зробити своєчасно", - сказав він.

Спікер додав, що якщо ремонт не буде завершено до наступної сесії, тоді парламент не зможе "виконувати функції під час виборів". "А йти в "Український дім" ніхто не збирається", - сказав він.

"Якщо під час виборів президента голос парламенту не буде чутно, то це буде злочин", - сказав Литвин.

Відповідаючи на питання про погрозу закрити сесію достроково, якщо буде блокуватися трибуна, спікер зауважив, що лише "передав емоції, які панували на погоджувальній раді". "Може і не треба було цього робити", - сказав він.

Як відомо, 3 червня Литвин сказав, що якщо депутати блокуватимуть парламент, він достроково закриє засідання Верховної Ради до осені.

На прес-конференції він пояснив, що це не слід розглядати як шантаж – "це просто було намагання докричатися до депутатів".

Підстав закривати сесію немає. Відсутність результату розгляду законопроектів – теж результат. Відповідаючи на питання про літні плани, Литвин сказав, що крім ремонту в Верховній Раді він займатиметься програмою Народної аграрної партії а також спробує "відпочити по-людські, пограти в волейбол, почитати багато речей, про які ви напишете".

"Доводиться читати все, що ви пишете, а ще й з інтернету повитягують! … " - сказав Литвин.

"Українська правда"

Читайте також:

ЛИТВИН ПОПЕРЕДИВ: ЯКЩО БЛОКУВАТИМУТЬ ТРИБУНУ, ВІН ЗАКРИЄ ПАРЛАМЕНТ ДО ОСЕНІ

Верховну Раду спорядять спецзасобами. На 12 мільйонів гривень

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...