Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ВІДДАВ ЗІНЧЕНКУ "БЛОК ШВИДКОГО РЕАГУВАННЯ"

Понеділок, 14 червня 2004, 22:03
До компетенції Олександра Зінченка як керівника виборчої кампанії Віктора Ющенка буде відноситися реагування на хід виборів.

Про це повідомив сам Віктор Ющенко в ефірі "Громадського радіо", де він підтвердив призначення Зінченка саме на посаду "керівник виборчої кампанії".

За словами Ющенка, прихід Зінченка у передвиборчу кампанію є формуванням "структури, яка буде працювати на виборах, в рамках якої штаб кожного партнера працюватиме за своїм планом".

Ющенко сказав, що в компетенції Зінченка буде "координація" штабів. Крім того, Зінченко опікуватиметься "роботою аналітичних служб, спецпроектів, реакцією на те, що відбувається під час переговорів".

"Одним словом, він очолить блок швидкого реагування", - пояснив Ющенко.

Він сказав, що ідея призначити Зінченка керівником кампанії належить безпосередньо йому, і "вона висловлювалася набагато раніше". На питання, як до цього поставилася партнер Ющенка по коаліції Юлія Тимошенко, він сказав: "Позитивно".

Пояснюючи, чому на цю посаду запрошено Зінченка, Ющенко сказав, що "рано чи пізно треба було вийти за рамки "Нашої України".

Зараз, за словами Ющенка, структура "Нашої України" виглядає так, що координаційну раду очолює він сам, а першим заступником є Петро Порошенко, також є штаб, очолюваний Романом Безсмертним, і регіональні структури.

На питання про незадоволення деяких "нашоукраїнців" Романом Безсмертним, Ющенко сказав, що він "задоволений тим, що робить Роман Безсмертний".

"Коли ми говоримо про коаліцію з 10 структур, які не живуть за одним статутом – те, що сьогодні розгорнуто систему штабів "Нашої України" по регіонам – це колосальна робота", - додав він.

На уточнююче питання Ющенко сказав, що не збирається звільняти Безсмертного.

Ющенко також підтвердив, що найближчими днями буде підписано коаліційну угоду між "Нашою Україною" і БЮТ про висунення спільного кандидата в президенти.

Він додав, що при розподілі квот у разі перемоги на виборах президента буде застосовано пропорцію з урахуванням результатів виборів до Верховної Ради 2002 року.

Читайте також:

ЗІНЧЕНКО СТАВ КЕРІВНИКОМ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ЮЩЕНКА



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування