У кабінеті Литвина "розрулили" ситуацію із блокуванням трибуни

Вівторок, 15 червня 2004, 12:00
У середу в парламенті депутати заслухають інформацію Кабінету міністрів про стан управління об'єктами державної власності.

Про це рішення лідерів депутатських груп і фракцій, яке було ухвалене під час Погоджувальної ради, повідомив спікер Верховної Ради Володимир Литвин по закінченню перерви.

Литвин повідомив, що інформацію про стан управління об'єктами державної власності пропонується заслухати під час парламентських слухань з питань економічної політики, які заплановані на середу.

Також у вівторок 22 червня планується заслухати звіт Фонду держмайна за попередній рік роботи.

Нагадаємо, що до перерви депутати з "Нашої України", КПУ, СПУ і БЮТ заблокували трибуну Верховної Ради через те, що не було підтримано питання про заслуховування звіту Фонду держмайна в зв’язку із приватизацією "Криворіжсталі".

За те, щоб заслухати голову Фонду держмайна Михайла Чечетова, проголосували 215 депутатів при необхідних 226. Крім фракції четвірки за розгляд питання виступили 7 депутатів "Центру".

Серед інших не підтримали рішення заслухати Чечетова депутати фракції Народної аграрної партії, і коли опозиціонери заблокувати трибуну, то почали апелювати до спікера Литвина, який є головою НАПУ. У відповідь Литвин почав сміятися.

В зв'язку із блокуванням трибуни Литвин оголосив перерву на 30 хвилин.

На початку засідання парламенту представник СПУ Юрій Луценко заявив, що минулої ночі невідомі проникли до приміщення контрольної комісії парламенту з питань приватизації (очолює соціалістка Валентина Семенюк) і "попсували комп'ютери".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування