Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко допоможе "Нашій Україні" згуртуватися і розширити контакти

Вівторок, 15 червня 2004, 13:08
Представники блоку "Наша Україна" і Соцпартії позитивно оцінюють призначення Олександра Зінченка керівником виборчої кампанії лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

Народний депутат, член фракції "Наша Україна" Геннадій Удовенко в інтерв'ю журналістам у вівторок висловив думку, що призначення Зінченка на цей пост сприятиме розширенню контактів блоку з іншими політичними партіями, в тому числі пропрезидентськими.

"Це було правильне і своєчасне рішення. Мова йде про координатора, який би координував дії між опозиційними партіями, передусім з БЮТ. Також не виключаються переговори з іншими партіями, які входять до складу більшості, наприклад, Народною аграрною партією", - сказав він.

Удовенко також зазначив, що призначення Зінченка, "людини, яка не належить партійним структурам, сприятиме розширенню таких контактів".

Він назвав віце-спікера "видатним, неординарним політиком". "Це - велике придбання "Нашої України".

У свою чергу, член фракції "Наша Україна" Віктор Пинзеник підкреслив, що метою блоку "Наша Україна" є консолідація політичних сил, зазначивши, що це призначення є демонстрацією досягнення цієї мети.

Член фракції Соцпартії Юрій Луценко назвав призначення Зінченка керівником виборчої кампанії Ющенка "вдалим ходом".

"Це - сильний хід самого Зінченка: якщо його вихід з СДПУ(о) був вибором моральної людини, то його прихід у штаб Ющенка - вибір сильної і сміливої людини", - сказав Луценко.

Депутат також вважає, що призначення Зінченка керівником виборчої кампанії Ющенка є спробою "Нашої України" "об'єднати різні течії всередині блоку".

Відповідаючи на запитання про можливість приєднання Соціалістичної партії до коаліції з висунення єдиним кандидатом Ющенка, Луценко сказав: "Це зробити дуже легко - проголосувати за політичну реформу".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЗІНЧЕНКО СТАВ КЕРІВНИКОМ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ЮЩЕНКА

ЮЩЕНКО ВІДДАВ ЗІНЧЕНКУ "БЛОК ШВИДКОГО РЕАГУВАННЯ"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування