Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фельдману загрожує тюрма за другою кримінальною справою

Вівторок, 15 червня 2004, 16:20
Генеральна прокуратура України підтверджує, що 14 червня за рішенням Артемівського місцевого суду Луганська екс-віце-президента банку “Слов'янський” Бориса Фельдмана було звільнено із слідчого ізолятора, але – на підписку про невиїзд.

Як повідомив УНІАН керівник прес-служби ГПУ Сергій Руденко, таке рішення Артемівський суд, який розглядає іншу кримінальну справу відносно Фельдмана, прийняв, керуючись тим, що 3 червня Жовтневий місцевий суд Луганська вирішив звільнити банкіра умовно-достроково через відбуття ним більш як половини терміну ув'язнення.

За словами Руденка, не виключено також, що, приймаючи постанову щодо зміни міри запобіжного заходу Фельдману, Артемівський суд вирішив, що підсудний, перебуваючи на волі, не вплине на хід розгляду справу, не скоюватиме нових злочинів і буде з'являтися на судові засідання.

На запитання, в чому звинувачують Фельдмана по другій кримінальній справі, Руденко сказав: “Приблизно у тому, що й по першій”.

Водночас адвокат Фельдмана Андрій Федур повідомив УНІАН, що “ми самі поки не чули виразно, у чому конкретно звинувачують Фельдмана по другій справі (судові засідання кілька разів переносилися). Ще хотіли б почути - коли прокуратура припинить його у чомусь звинувачувати?”.

Як повідомлялося раніше, Бориса Фельдмана було заарештовано у березні 2000 року. У квітні 2002 року його було засуджено до 9 років ув'язнення з конфіскацією майна Артемівським районним судом м. Луганська за ухиляння від сплати податків і розкрадання майна в особливо великих розмірах.

10 березня 2004 року колегія суддів Палати у кримінальних справах Верховного Суду відмінила кримінальну справу, порушену проти Фельдмана за ухиляння від сплати податків, визнавши її такою, у якій відсутній склад злочину. В зв'язку з цим Фельдману було скорочено строк покарання з 9 до 5 років позбавлення свободи.

Читайте також:

ФЕЛЬДМАНА ВИПУСТИЛИ З ТЮРМИ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запустили ракети: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...