Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРОГРАМУ ДІЙ ПРЕЗИДЕНТА ЮЩЕНКА НАПИШЕ ГРИЦЕНКО

Середа, 16 червня 2004, 15:35
Президент Центру Разумкова Анатолій Гриценко очолив інформаційно-аналітичний напрям роботи виборчої кампанії Віктора Ющенка. Про це повідомляє персональний сайт Віктора Ющенка.

Гриценко буде також займатися розробкою програми дій Ющенко, у випадку його обрання президентом, на післявиборчий період.

У зв’язку з тим, що йдеться про персональну участь Гриценка у виборчій кампанії, він на період роботи у штабі склав із себе повноваження президента Центру Разумкова.

Запрошуючи до співпраці Анатолія Гриценка, Віктор Ющенко, за його словами, виходив "із високої якості аналітичних продуктів Центру Разумкова, очолюваного Гриценком, його авторитету та широких зв’язків в експертному середовищі як в Україні, так і за її межами".

Цей експертний потенціал планується використати для розробки стратегії розвитку України та розгорнутого плану дій "нового" президента.

Залучення до співпраці Анатолія Гриценка – це ще один крок Віктора Ющенка "із кадрового зміцнення" команди напередодні старту виборчої кампанії.

Читайте також:

Новий менеджер Ющенка

ЮЩЕНКО ВІДДАВ ЗІНЧЕНКУ "БЛОК ШВИДКОГО РЕАГУВАННЯ"

ЗІНЧЕНКО СТАВ КЕРІВНИКОМ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ЮЩЕНКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування