БЕЗСМЕРТНИЙ І ЄХАНУРОВ ВИХОДЯТЬ З "РАЗОМ" ТА ІДУТЬ ДО НАЦІОНАЛІСТІВ

Середа, 16 червня 2004, 16:02
Усередині фракції "Наша Україна" може бути створена ще одна депутатська група, до якої увійдуть лідери націоналістичних партій, а також Роман Безсмертний і Юрій Єхануров.

Про це "Українській правді" повідомило джерело, наближене до керівництва блоку.

Як відомо, зараз до фракції "Наша Україна" входять лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, лідер Конгресу українських націоналістів Олексій Івченко і його заступник Євген Гірник.

Крім того, очікується, що залишать групу "Разом" та увійдуть до нової групи керівник штабу Ющенка Роман Безсмертний і перший заступник керівника штабу Юрій Єхануров.

Таким чином, разом із Безсмертним і Єхануровим група нараховуватиме п'ять осіб. Також не виключено, що до неї приєднаються члени інших груп.

До останнього часу в складі "Нашої України" було п'ять депутатських груп – Народного Руху, Української народної партії, партії "Реформи і порядок", "Солідарності" і "Разом".

У середу на прес-конференції в Києві українські націоналістичні організації заявили про початок процесу об'єднання.

Про це оголосили голови двох громадських організацій - Організації українських націоналістів, Організації українських націоналістів (революційної), та двох партій - Конгресу українських націоналістів та Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Чотири організації планують взяти участь у парламентських виборах-2006 єдиним блоком.

Читайте також:

Ющенко стимулює до об'єднання націоналістів, які не люблять Андрія Чорновола

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування