Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фельдман хоче послухати записи Мельниченка

Середа, 16 червня 2004, 20:01
Екс-керівник банку "Слов'янський" Борис Фельдман не сумнівається в тому, що президент Леонід Кучма був поінформований щодо кримінальної справи проти нього.

Про це він заявив в інтерв'ю українській службі Бі-Бі-Сі.

"Я сам бачив інтерв'ю і виступи президента по телебаченню; він говорив про цю справу, і зрозуміло, що це не було для нього непоміченим. А наскільки він розпоряджався цим процесом і впливав на нього - я цього сказати не можу", - сказав Фельдман.
Щодо плівок Мельниченка, на яких нібито йшла мова про арешт Фельдмана, він пояснив, що йому "хотілося би самому почитати ці записи".

"Я бачив лише їхні уривки, те, що було надруковано в Інтернеті. Вони, ви розумієте... ну, треба більш-менш предметно орієнтуватися", - сказав Фельдман.

Щодо вироку Фельдман заявив, що він "абсолютно безглуздий, абсурдний".

"Якщо країна, в якій винесений подібний вирок, умудриться залишити його без змін, це те саме, що запровадити нову таблицю множення і визнати, що два на два - це п'ять. На цілій земній кулі буде 4, а в Україні - іноді 5, іноді 7", - сказав Фельдман у відповідь на запитання щодо інкримінації йому розкрадання 7,4 млн гривень.

"Не знаю, які злодіяння я вчинив, тому що сам вирок - це унікальний документ, оскільки там не вказані самі вчинки, по яких мене звинувачують. Знаєте, людей можна звинувачувати в тому, що вони переходять дорогу в невстановленому місці. "Тобто карати можна за якісь вчинки, за думки не можна карати. Однак у моїх документах не вказані жодні злодіяння, які я вчинив", - сказав Фельдман.

На питання журналіста Фельдман також сказав, що "жодних думок про еміграцію нема і бути не може". "Що стосується планів на найближче майбутнє, треба закінчити справи з судами і прокуратурою, там ще є досить багато роботи", - додав він.

Нагадаємо, що у вівторок Борис Фельдман був звільнений умовно-достроково в зв'язку з тим, що він відбув більше половини строку покарання. Ця норма застосовується, якщо засуджений проявив зразкову поведінку під час відбування покарання.

Читайте також:

ФЕЛЬДМАНА ВИПУСТИЛИ З ТЮРМИ

Фельдману загрожує тюрма за другою кримінальною справою

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування