Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колінько з`ясувала, що кандидат від влади дурить пенсіонерів

Середа, 16 червня 2004, 20:08
Генпрокуратура підтвердила інформацію про зловживання адміністрацією ВАТ "Полтавагаз" при обслуговуванні ветеранів військової служби внутрішніх справ.

Відповідаючи на запит народного депутата Павла Мовчана ("Наша Україна"), заступник генпрокурора Ольга Колінько визнала, що адміністрація ВАТ "Полтавагаз" усупереч вимогам Закону України "Про статус ветеранів військової служби й ветеранів органів внутрішніх справ та їх соціальний захист” не враховує 50-відсоткову знижку при оплаті за спожитий ветеранами природній газ".

У Генпрокуратурі також підтвердили той факт, що керівництво "Полтавагазу" направило ветеранам попередження про припинення газопостачання, якщо ті не сплатять повну суму вартості послуг.

"За результатами перевірки прокуратурою Полтавської області голові правління ВАТ Полтавагаз” внесено припис про негайне поновлення порушених прав цієї категорії громадян", - зазначає Колінько у своїй відповіді депутату, про що повідомляє прес-служба УНП.

Як повідомлялося раніше, голова правління компанії "Полтавагаз" і водночас голова Полтавської обласної організації Партії регіонів Олексій Лелюк є кандидатом у депутати по одномандатному виборчому округу №151 Полтавської області.

Він доводиться племінником покійному Івану Четверікову, після смерті якого в окрузі оголошено довибори, і вважається фаворитом перегонів, які мають завершитися виборами 20 червня.

Читайте також:

Чого чекати від битви під Полтавою


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування