Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гапочка не дасть відправити Тимошенко до тюрми, а комуністи ще не визначилися

Четвер, 17 червня 2004, 15:06
Ряд фракцій більшості не будуть голосувати за питання про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності та арешт Юлії Тимошенко.

Про це в інтер'ю УНІАН повідомив лідер депутатської групи "Союз" Микола Гапочка.

Зокрема, він сказав, що його група голосувати не буде – "я навіть лютому ворогу тюрми і суми не бажаю". При цьому він нагадав, що фракція НДП також відізвала свій підпис під постановою щодо розгляду цього питання у сесійній залі (народний депутат, член фракції НДП-ППУ Олег Зарубінський підтвердив УНІАН, що фракція прийняла рішення не тільки відізвати підпис під проектом постанови, а й не голосувати за подання).

Гапочка підкреслив, що зараз у більшості немає 226 голосів: "немає узгодженості, одні підписали подання (проект постанови про розгляд у залі), але потім відкликали свої підписи. А ті, хто зобов'язувався підписати, свій підпис не поставили, зокрема група Степана Гавриша – от вам і відповідь на запитання, чи вистачить голосів".

"Комуністи ще не прийняли рішення щодо подання Генпрокуратури на притягнення до кримінальної відповідальності та арешт Тимошенко", - повідомив народний депутат Леонід Грач, і додав: "я буду переконувати колег по фракції голосувати за".

Читайте також:

Фракція Пустовойтенка-Кінаха проти того, щоб Тимошенко арештовували


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...