Головний податківець погодився не чипати братів Ярославських і Губського

Четвер, 17 червня 2004, 16:39
Депутатська група "Демініціативи – Народовладдя" улагодила претензії з керівником Державної податкової адміністрації Федором Ярошенком.

Про це "Українській правді" повідомило джерело у групі "Демініціативи – Народовладдя".

Як відомо, призначення Ярошенка на посаду керівника ДПАУ не узгоджувалося з "Демініціативами – Народовладдям", яким згідно з коаліційною угодою належить квота на цю посаду. У відповідь "ДіН" не реєструвався на засіданнях Верховної Ради протягом вівторка-середи.

"Якби питання не було б вирішено до п'ятниці, ми вийшли б з більшості", - сказало джерело. "Але у середу ми зустрілися з Ярошенком і зняли всі питання".

За словами представника "ДіН", вони узгодили стратегію. "Зокрема, всю кадрову політику в ДПАУ має проводити Ярошенко", - сказало джерело. "Ми хочемо мати справу з однією людиною – Ярошенком".

Також, сказав представник "ДіН", домовлено, що податкова не чіпатиме бізнес представників своєї депутатської групи.

Говорячи про нового керівника ДПАУ, джерело у "ДіН" охарактеризувало його як людину, яка "не працює репресивними методами".

Як відомо, до групи "Демініціативи-Народовладдя" входить 30 депутатів, серед яких представники великого бізнесу Богдан Губський, Дмитро Сандлер, Сергій Осика, брати Ярославські тощо.

"Українська правда"

Читайте також:

Гавриш обурений – їх "кинули" із призначенням нового глави ДПАУ

КУЧМА ПРИЗНАЧИВ ГОЛОВОЮ ДПАУ ЛЮДИНУ АЗАРОВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування