Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США не цікавить біографія Януковича, але він повинен перемогти чесно

П'ятниця, 18 червня 2004, 12:00
США вітатимуть та підтримуватимуть Віктора Януковича як майбутнього президента України лише за умов проведення "чистих" виборів та здобуття чесної перемоги на них.

Про це в розмові з кореспондентом УНІАН повідомив посол США Джон Гербст, відповідаючи на запитання щодо позиції США стосовно шансів нинішнього прем'єр-міністра України отримати перемогу в президентських перегонах.

"Ми підтримуватимемо Віктора Януковича як президента України лише після проведення "чистих" виборів та здобуття чесної перемоги на них”, - сказав Гебст. Проте, він не виключив, що так само США можуть привітати та підтримувати Віктора Ющенко в разі його перемоги.

При цьому посол сказав, що минуле Януковича, яке пов'язане з судимостями, США не цікавить. Оскільки, як вказав Гебст, "ми завжди дивимося в майбутнє".

Як зазначив посол, "загалом, позиція уряду США полягає в тому, що під час президентських виборів ми байдуже ставимося до прізвищ кандидатів на посаду президента держави і, зовсім не байдуже - до питань дотримання в країні питань демократії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування