По Кучмі стріляють непридатними патронами, вважають в АП

П'ятниця, 18 червня 2004, 15:27
Адміністрація президента України спокійно реагує на чергову спробу голови комісії парламенту зі справи Гонгадзе Григорія Омельченка ініціювати імпічмент Леоніду Кучмі.

"На цю тему депутат Омельченко все сказав [раніше], і немає нічого нового", - сказав заступник глави АП – керівник головного аналітичного управління Василь Базів.

Коментуючи заяву Омельченка, Базів сказав, що вона матиме "такий же ефект, коли намагаються стріляти тим самим патроном".

Як відомо, напередодні Омельченко заявив, що слідча комісія Верховної Ради в справі про убивство Георгія Гонгадзе має намір повторно вимагати від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу у відношенні президента Леоніда Кучми.

"Тимчасова слідча комісія, проаналізувавши докази і заслухавши представників Генеральної прокуратури України, зробила висновок: на сьогодні комісія затверджує, що основним організатором замовлення незаконної злочинної діяльності у відношенні Гонгадзе є президент України", - сказав він.

Омельченко затверджує, що Кучма був "організатором викрадення журналіста", що "спричинило тяжкі наслідки". "У нас немає приводу вважати, що Кучма є організатором убивства журналіста", - відзначив депутат.

"Українська Правда"

Читайте також:

Кучмі знову хочуть оголосити імпічмент

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News