Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: Корчинський і Герман працюють на Ющенка

П'ятниця, 18 червня 2004, 17:48
Медіа, що займаються дискредитацією Віктора Ющенка, зокрема такі програми як "Проте" чи новини Першого Національного, досягають зворотнього ефекту і втрачають довіру глядача.

Про це заявив у п'ятницю член "Нашої України" Миколи Томенко, виступаючи на круглому столі "Політичні новини українських телевізійних компаній в контексті виборів".

"Середньостатистичний глядач, що виховувався на радянській системі пропаганди, зберіг здатність читати між рядків, тому він розуміє, що якщо "1+1", або, як кажуть експерти, канал Суркіса-Медведчука-Фуксмана-Лаудера, цілеспрямовано "знищує" Ющенка, це просто означає, що нинішня влада панічно його боїться", - сказав Томенко, слова якого наводить його прес-служба.

Що стосується інформаційного представлення в медіа прем'єра Віктора Януковича, то, на думку Томенка, "за останній період ключові представники його команди завдали серйозної шкоди його іміджу".

За словами нардепа, прес-секретар прем'єра Ганна Герман "судимості Віктора Януковича зробила топ-новиною країни і близького зарубіжжя".

Так само шкідливим для "розкрутки" Януковича, на думку Томенка, є також постійне акцентування впливових членів фракції Партії регіонів на тому, що "президент Віктор Янукович буде керувати Україною так, як він керував у Донецьку".

За оцінкою Томенка, у сучасному інформаційному просторі Україні вибудовано чітку лінію конфлікту боротьби між "політичним добром" і "політичним злом" для народу.

"Політичне добро", вважає директор Інституту політики, представляють президент України Леонід Кучма, прем'єр-міністр Віктор Янукович і значною мірою глава адміністрації президента Віктор Медведчук. "Політичне зло" – Віктор Ющенко, значною мірою Юлія Тимошенко, і певною Олександр Мороз.

Томенко відзначає, що на багатьох телевізійних каналах, особливо на "УТ-1", "1+1", "Інтер", Мороз подається разом із Симоненком як політики, що більше схиляються до "політичного добра", представленого Кучмою, Януковичем, Медведчуком, а не до "політичного зла" в особі передовсім Ющенка.

"Якщо говорити про ефективність такої інформаційної політики, то як не дивно, існує зворотній результат", - підкреслив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування