Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко сказав, що з нього хочуть зробити зомбі й бидло. І надсилають листи з хрестами

П'ятниця, 18 червня 2004, 18:41
Віктор Ющенко називає заяву голови адміністрації президента, про те, що він не стане президентом, зомбуванням народу й підготовкою до того, що вибори будуть сфальсифіковані.

Таку думку він висловив в інтерв'ю щотижневику "Київський телеграф".

Відповідаючи на питання, чи готовий він до того, що його будуть "мочити", Ющенко сказав: "У цій країні я нікого не боюся. І нічия зла воля мене не зупинить. Упевнений у тім, що дію в інтересах держави, яку люблю, де я народився й умру. Для мене велика честь займати таку позицію. Знаю, що це необхідно моїй країні і моїй нації".

"А що стосується гасел... Це все байки, які навіть не варто коментувати. Влада привчає народ до того, що вибори фальсифікують. Це психологічне зомбування. Воно принижує людину. У тебе відбирають право вибору, що ти повинен зробити сам, порадившись із Богом. Перетворюють на бидло, оскільки від тебе в цій країні нічого не залежить", - додав він.

"Мене даремно привчати до того, що я повинен стати бидлом і жити за їхніми "поняттями". Я знаю, заради чого живу. Так, одержував листа без вихідного штампа, тільки з прізвищем і з хрестами. Я це вже пройшов. Але свою позицію не зміню", - сказав Ющенко.

Коментуючи призначення Олександра Зінченка керівником виборчої кампанії, Ющенко сказав, що штаб "Нашої України" був у свій час розгорнутий "не з метою проведення організаційної або технічної підготовки до виборів".

"Це був єдиний орган, що керував у тому числі і парламентською роботою, і громадсько-політичною діяльністю. Останнім часом, звичайно, на його плечі лягло основне навантаження — підготовка до проведення кампанії. І те, що роблять сьогодні Роман Петрович і його колеги, я високо ціную. Повірте, це колосальна робота", - сказав він.

"З іншого боку, нерозумно координувати всю роботу на виборах через один штаб блоку "Наша Україна". Краще адаптувати роботу існуючих штабів до іншої ідеології, але при цьому надати їм можливість діяти в традиційній манері. Саме тому виникла потреба в забезпеченні надштабної роботи. Ці функції повинен виконувати керівник виборчої кампанії (Зінченко)", - додав Ющенко.

Він також відзначив, що питання щодо приходу Олександра Зінченка полягало у тім, коли це потрібно зробити: за півроку, сьогодні або через місяць. "Ми вважаємо, що момент його приходу був обраний правильно. Це саме той час, коли рішення проблеми координації вимагало приходу саме Зінченка", - сказав лідер "Нашої України".

На питання, чи не боїться він, що Зінченко, будучи, як і Сергій Тігіпко, вихідцем з комсомольського середовища, стане діяти за принципом демократичного централізму, Ющенко сказав: "Якщо говорити про людей, що забезпечують ведення виборчої кампанії, то ідеальних фігур нема".

"Це, зазвичай, пошук компромісу, діалог. Але що важливо в такому діалозі? Щоб він вівся на базі спільних цінностей. Тільки такі люди будуть поруч зі мною, і ніхто силоміць чи погрозами сюди не буде ні введений, ні виведений", - відзначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування