ЛИТВИН: СДПУ(О) "МАЄ ВСІ ПІДСТАВИ" ВІДКЛИКАТИ ЗІНЧЕНКА

П'ятниця, 18 червня 2004, 19:13
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що фракція СДПУ(о) має повне право поставити питання щодо відкликання Олександра Зінченка з посади віце-спікера, обраного по квоті цієї фракції, але спікер висловлює сумнів у реалізації цього рішення.

Як передає кореспондент УНІАН, у п'ятницю на прес-конференції у Донецьку Литвин зазначив, що СДПУ(о) "має всі підстави" для постановки такого питання, але зовсім інше - як забезпечити реалізацію прийнятого рішення.

Литвин розповів журналістам, що в парламенті були спроби внести на розгляд цього тижня питання про усунення з посади першого заступника голови Регламентного комітету ВР Василя Гаврилюка і навіть був підготовлений відповідний проект постанови. За словами Литвина, він висловився категорично проти постановки цього питання на поточній сесії.

"Я сказав, давайте принаймні у спокійному ритмі закінчимо цю сесію. У нас і так вистачає подразників і збудників, які заважають працювати, блокують роботу ВР. Восени подивимось, як нам діяти", - сказав Литвин.

Читайте також:


ЮЩЕНКО ВІДДАВ ЗІНЧЕНКУ "БЛОК ШВИДКОГО РЕАГУВАННЯ"

ЗІНЧЕНКО СТАВ КЕРІВНИКОМ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ ЮЩЕНКА

Зінченка може врятувати на посаді віце-спікера політреформа?



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування